Van Waves naar NewWaves

Van Waves naar NewWaves

Alles wat je meemaakt

brengt je rijker op je bestemming

EEN NIEUWE FRISSE START

Van Waves naar NewWaves

In 2017 schreef ik de quote "In the Waves of change you find your true direction" op de Facebook-pagina van Waves, beach & health center. Niet wetende dat ik 3 jaar later met NewWaves Lifestyle zou starten in het Hart van Nederland, ipv ergens op Bali.

Wat is er veel veranderd, wat heb ik een ontwikkeling doorgemaakt en wat ben ik gelukkig met dit moment in mijn leven.


OPENING

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, open ik mijn nieuwe praktijk in Breukelen. Als onderdeel van The Healthy Spot bij SlimFit35. Hier ga ik adem- en ontspanningstherapie geven, coaching, massages en (priv茅) yoga & pilates.

Het komt erop neer dat ik mijn werk als oefentherapeut Mensendieck na 12 praktijkjaren in een nieuwe vorm heb gegoten. Los van zorgcontracten waar ik me als therapeut te beperkt voelde, richt ik me nu op particulieren die bereid zijn voor hun eigen zorg te betalen. Bekend met de huidige kwaliteitseisen en in het bezit van een flinke dosis ervaringsdeskundigheid en jarenlange werkervaring, ben ik klaar voor deze nieuwe start!


COLLEGA'S

Ook besef ik dat het als nieuwkomer in een dorp even wennen is voor de gevestigde zorgverleners en therapeuten. Toch geloof ik in overvloed, dat iedereen eigen mensen aan trekt en dat er voldoende werk is voor iedereen. Ik werk graag samen met andere therapeuten en coaches en verwijs graag door naar derden die een aanvullende expertise hebben op die van mij.

Samen met de 3 fitness-, health- & beautycollega's van The Healthy Spot: Kitty Korte van SlimFit35, Chantal Boel van Juicebar Happy U en Gonia Geelhoed van Beauty by Goon wordt het centrum van Breukelen hoe dan ook een hotspot! NewWaves Lifestyle is de perfecte aanvulling, al zeg ik het zelf 馃槈


And so the adventures begin....


Cathy Sam茅 Lottin

Foto's door Paulich Fotografie.

Cathy Sam茅 Lottin NewWaves Lifestyle Breukelen Scheendijk Bedrijfsoefentherapeut Mensendieck gelicenceerd Heartmath coach yoga pilates massages SUP workshops trainingen meditatie

Geef een reactie