MIND-BODY SCAN

DE BEING IN BALANCE TECHNOLOGIE®

De medisch gecertificeerde Mind-Body scan van Being in Balance is een geavanceerde en ongeëvenaarde kwantumfysische technologie die met zeer hoge precisie en betrouwbaarheid energie en informatie in het lichaam meet. Hierdoor krijg je een nauwkeurig beeld van iemands fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

WAT DOET EEN

MIND-BODY SCAN?

Aan de hand van een biofotonen trigger sensor (koptelefoon) die gekoppeld is aan de Quantum computer, worden in enkele minuten 90 miljard meetpunten in je lijf gescand. Vervolgens verschijnen alle resultaten in beeld en krijg je een uitgebreide fysieke, mentale, emotionele en energetische analyse. Op die manier hebben we snel inzicht waar je in en uit balans bent en waar de meeste stressbelasting zit.

Tijdens deze scan krijg je, tot op DNA niveau, inzicht in:

 • Je mentale gesteldheid
 • Je energiehuishouding, zowel energieresources als energielekken
 • Je handelingsvaardigheid en je mate van stabiliteit en flexibiliteit
 • Belemmerende psycho-emotionele patronen
 • De mate van stressbelasting
 • Geschikte en ongeschikte voeding voor optimale gezondheid en prestaties
Mind-Body Gezondheidsscan Being in Balance coaching Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle in Breukelen



HOE WERK HET?

In de uitgebreide database zijn vastgelegde normfrequenties die het systeem vergelijkt met de gemeten frequenties. Gezonde cellen en organen hebben een andere trilling dan vermoeide of zieke weefsels. De scan maakt frequentiepatronen van het bio-energieveld van het lichaam zichtbaar. Op deze wijze is het mogelijk conclusies te trekken over het functioneren van je lijf op zowel fysiek als psycho-emotioneel niveau.

De Being in Balance technologie® maakt de trillingen van de organen zichtbaar (in Hz), met de mogelijkheid om steeds een laag dieper ‘in te zoomen’ en informatie op te vragen onder meer aan cellen, mitochondriën zelfs tot op DNA niveau.

De energiewaarden 1 t/m 6 zijn weergegeven in de meetpunten van de scangebieden. Deze waarden geven de mate van wanorde (‘entropie’) ofwel stressbelasting weer met betrekking tot het betreffende meetpunt. (zie het plaatje)


Secuur, uitgebreid en inzicht gevend
Veilige en niet-invasieve meetmethode




KWANTUM FYSICA

De Kwantumfysica ontstond in de eerste helft van de twintigste eeuw toen men de allerkleinste delen op het niveau van atomen en elektronen ging onderzoeken. De relativiteitstheorie van Newton gaat tot macroscopisch niveau. (minder ver)

In de kwantumfysica ontdekten ze dat cellen letterlijk lichtfrequenties uitstralen (meetbaar in Hz) om te communiceren met andere cellen, weefsels, organen enz. Hoe gecompliceerder een structuur, hoe meer informatie er in zit, hoe gezonder het is. Wordt de structuur niet goed onderhouden, dan komt er verval, informatieverlies, energieverlies (=Entropie) en uiteindelijk ziekte.

Het Metavital-systeem bevat een ongekende database van de frequenties van al onze cellen, weefsels, structuren en organen uit intensieve onderzoeken in de afgelopen 50 jaar. Deze methode was in eerste instantie enkel beschikbaar voor elitetroepen van het Amerikaanse leger en later ook voor kosmonauten die de ruimte in moesten. Zo konden ze preventief gemeten worden om ziekten te voorkomen. Het scannen is dus een methode om ziekten te voorkomen door de interventies te nemen op beginnende energieverlies in cellen, weefsels, organen en gehele organismen.

Sceptisch? 

Dat begrijp ik! Deze vorm van nano-technologie is nog vrij onbekend. Zeker in de reguliere medische zorg. Toch zijn er in Duitsland steeds meer artsen die van deze scans gebruik maken. De scan is dan ook medisch gecertificeerd.

Je zult versteld staan van de resultaten die laten zien wat er op dit moment in jouw leven speelt. Wil je meer inzicht krijgen en weten hoe je gezonder kunt worden en blijven? Dan is deze scan perfect voor jou! 100% van de mensen die bij mij geweest zijn, staan versteld van de resultaten.


NB: bij resultaten die om extra aandacht vragen, verwijs ik je door naar een specialist.
De resultaten zijn privacy-gevoelig en blijven alleen ter beschikking van jou.



WIL JE WETEN WAT DE DIEPER LIGGENDE OORZAKEN VAN JOUW KLACHTEN ZIJN EN:

 • welke organen uit balans zijn?
 • welke emoties jouw systeem uit balans brengen?
 • of je voedselintoleranties hebt en welke deze zijn?
 • welke impact stress op jouw systeem heeft en waar?
 • hoe je jouw innerlijke balans kunt verbeteren?
 • hoe je jouw gezondheid meer in eigen hand kunt nemen?
 • wat jouw lichaam nodig heeft voor meer energie en vitaliteit?
 • waar jouw focus moet liggen voor een gezonde levensstijl?


De meting vind plaats aan de hand van een biophotonen headphone
Je kunt je kleding aan houden en zit ontspannen in een stoel

VOOR JE LICHAAM ZORGEN IS EEN INVESTERING.

JE KRIJGT ER IETS ONBETAALBAARS VOOR TERUG.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

1) HEALTHCHECK (mentale, lichamelijke en psycho-emotionele analyse)

Een Healthcheck geeft inzicht in jouw gezondheid. Door middel van verschillende testen en een dieptegesprek brengen we jouw vitaliteit en mate van stress in kaart. Daarna volgt de scan. Je krijgt een volledige rapportage met tips en een voedingslijst waarmee je zelf aan de slag kunt Je maakt zelf een afspraak wanneer je weer bij mij een vervolgscan wil. (Bij voorkeur na 3-4 maanden)

2) De scan als onderdeel van een COACHINGSTRAJECT

Een Coachingstraject gaat dieper in op jouw wensen en op de resultaten van de scan. Zo kunnen we op maat een programma samenstellen met jouw leerdoelen op emotioneel, mentaal en lichamelijk niveau. De basis waarmee ik werk is de HeartMath-methode zodat je nog meer vanuit je gevoel, je intuïtie en je hart gaat leven. Op basis hiervan sta je steviger in je schoenen. Met de scan-analyse maken we jouw groei tastbaar en zichtbaar. Het geeft diepe inzichten in het helen van trauma's en stress en het is een krachtige ondersteuning in jouw ultieme groeiproces.

Mind-Body Gezondheidsscan Being in Balance coaching Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle in Breukelen Metavital Human Expert

DEZE GEZONDHEIDSSCAN IS DUS EEN METHODE OM BEGINNEND ENERGIEVERLIES

IN CELLEN, WEEFSTELS, ORGANEN EN HET GEHELE ORGANISME TE ONTDEKKEN

ÉN OM TE WETEN WELKE INTERVENTIES NODIG ZIJN OM ZIEKTEN TE VOORKOMEN.

TARIEVEN

Being in Balance Mind-Body Scan & Coachingstraject

Quickscan Healthcheck
Energie & Vitaliteit

350

75 minuten
Intakegesprek
Scan & Energie-analyse
Uitgebreide rapportage
Tips & Voedingslijst met Foodsensitivities
Mind-body
Deep Scan
Energie & Imprints

425

2,5 uur
Intakegesprek
Deep Scan & Imprints Analyse
Uitgebreide rapportage
Tips & Voedingslijst met Foodsensitivities
Mind-Body Quantumscan &
Sound Healing

650

3 uur
Intakegesprek
Scan & Quantum Analyse
Frequentie Therapie
Sound Healing op maat, gebaseerd op de scanresultaten
Coachingstraject en Deep Scan bij
stress & burnout

2999

10 sessies van 75 min
3x Deep Scan Analyse
Werkboek
Rapportages & metingen
Heartmath biofeedbacksensor & HRV testen

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Als je zoveel mogelijk van je potentieel wilt benutten en optimale performance wilt bereiken in je werk, investeer dan in een Being in Balance traject. 



Being in Balance onderscheidt zich als methode omdat deze als geen ander snel en direct naar de ‘Kern van de Zaak’ gaat: de essentie van je coachingsvraag, je uitdaging. Die kern is altijd de diepere psycho-emotionele programmering welke via je onderbewustzijn je gedrag stuurt.


Mind-Body Gezondheidsscan Being in Balance coaching Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle in Breukelen
Mind-Body Gezondheidsscan Being in Balance coaching Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle in Breukelen

WAAROM KIEZEN

VOOR DEZE SCAN?

 1. Als je wil STOPPEN met raden welke massasupplementen en voedingsdiëten je moet nemen en je niet weet of het echt voor jou bedoeld is.
 2. Als je wil KIEZEN voor wat het beste is voor jou en jouw gezondheid
 3. Als je volledige personalisatie en persoonlijke 1:1 begeleiding wil BENUTTEN om datgene te versterken wat jouw lichaam nodig heeft.


Deze scan en frequentie-therapie is NIET geschikt wanneer je een quick-fix wil en symptoombestrijding. Het gaat er om dat je bereid bent actief stappen te zetten voor jouw transformatie naar meer balans, gezondheid, vitaliteit en heling.


Cathy Samé Lottin

Stress- en Burnout-expert

Oefentherapeut Mensendieck

Heartmath therapeut & Being in Balance coach

Als gecertificeerd Heartmath® Therapeut én Being in Balance® Coach help ik je om nog meer inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van de klachten die je nu in je leven ervaart en hoe je deze grotendeels kunt verbeteren en oplossen.


Direct contact?

+31 6 23 82 25 82

Ma t/m Vrij

12:00 - 18:00

Wil je meer info?

info@newwaves.nl