SOUND HEALING JOURNEY

THE FUTURE OF MEDICINE WILL BE THE MEDICINE OF FREQUENCIES.

Albert Einstein


ERVAAR EEN NOG DIEPERE FLOW TIJDENS EEN SOUND EXPERIENCE

Een klankreis met geleide meditaties

Ieder mens is gevoelig voor geluid, muziek en bepaalde trillingen. Soms kunnen ze verdriet of irritatie oproepen, ontroering, blijdschap of rust. Het streven met een Sound healing Journey is een diepere laag en een meditatieve staat te stimuleren waar ruimte is voor heling.

Dit kan tijdens een:

Individuele Sound Healing Massage
Sound Healing Journey privé of in een groep


VOOR WIE?

Wanneer je behoefte hebt aan (nieuwe) manieren om te (leren) ontspannen
Wanneer je spanning en stressklachten hebt
Wanneer je slecht slaapt
Wanneer je teveel in je hoofd zit en altijd 'aan' staat
Wanneer je gevoelig bent voor muziek, geluid en energie (HSP, hoogsensitief)
Wanneer je jouw yogapractice en meditatie een extra boost wil gevenWAAROM EEN SESSIE BIJWONEN?

Je krijgt persoonlijke aandacht
Je leert diverse oefeningen om dieper te ontspannen
Kleine, veilige groep waarin je jezelf mag zijn
Je krijgt deskundige begeleiding
Er is ruimte voor theorie en de kennis achter Sound Healing
Er is ruimte voor nabespreking en rustig bijkomenIK ORGANISEER MAANDELIJKS

EEN SOUND HEALING DAG

Kies hier jouw

mini-retraite uit:

INDIVIDUEEL

Kies voor een Individuele

helende reis

IN EEN GROEP

Kies voor een helende reis met een kleine groep


PROGRAMMA

Kies een datum uit mijn agenda of plan zelf een datum met mij in. Je krijgt vervolgens:

  • Uitleg over theorie Kwantum Fysica
  • Sharing circle met Intentie
  • 60 minuten Sound Meditatie
  • Thee Ceremonie met Healthy Snack
LOCATIE

NEWWAVES LIFESTYLE

Scheendijk 24b in Breukelen

DEELNAME

Maximaal 6 personen


SOUND HEALING WAVES

Al je zintuigen worden gestimuleerd

Het is elke keer opnieuw weer bijzonder om te zien wat de geluidsgolven en de verschillende trillingsfrequenties van geluid kunnen stimuleren. Mijn streven is om een gevoel van balans en harmonie op maat te creëren zodat het ook als een persoonlijke helende reis wordt ervaren.

Water geleidt geluid. Als je bedenkt dat wij voor 70% uit water bestaan, dan is het niet zo gek dat we de trillingen ook kunnen voelen.

Na een persoonlijke intake of groepsscreening bepaal ik de accenten van de Sound Journey

Klanken en je hele lichaam

De klanken worden niet alleen door je oren waargenomen, jouw lichaam vangt de trillingen ook op. Of de klankschaal op jouw lichaam ligt of naast je in de ruimte.

Vind jouw antwoorden

Door de intuïtieve begeleiding met mijn stem kunnen de geluiden van de instrumenten en bepaalde woorden resoneren zodat je moeiteloos naar een veel dieper niveau van jouw onderbewustzijn daalt. Hierdoor kunnen soms verborgen antwoorden naar boven komen.

Een ervaring rijker

Een klankreis kun je alleen doen, met je partner of vriend(in), een ouder of met een groep dierbaren. In mijn ruimte in Breukelen kan het voor maximaal 6 personen.

Je bent van Harte welkom. Alleen of met één of meerdere dierbaren. Ik kijk er naar uit jou/jullie te mogen ontvangen!

TARIEVEN

Boek een Sound-experience met mij:

Meer info over de Mind-Body scan*

klik hier.

Alleen bij individuele sessies is de mogelijkheid met of zonder lichaamsmassage.

PROGRAMMA

Wat kun je verwachten?

Intake & Screening

Uitleg en introductie

Sound Ceremonie

Meditatie

Moment voor reflectie & sharing

Healthy snack

Afsluiting

GROEPS JOURNEY

3 uur

Full Flow

Sound Healing

55 pp (6p)

Meest gekozen groepssessie

INDIVIDUEEL

90 minuten

Full Flow

Sound Healing

150 (1p)

90 pp (2p)

INDIVIDUEEL

3 uur

Mind-Body Scan* &

Deep Dive Sound Healing Personal

Quantum Field

499 (1p)

45 min Full Screening

60 min Scan-analyse

75 min Persoonlijke Klankreis

KLANKSCHALEN

Eeuwenoude rituelen

Met het geluid en de trillingen van Klankschalen creëer je boventonen die alfa- en thetagolven in de hersenen stimuleren, waardoor je hersenen en je zenuwstelsel sneller kunnen ontspannen en kalm worden. (Vanaf 4-14 hz)


Het metaal van de schalen is een legering, een mengeling van verschillende metalen, waaronder goud, zilver, koper, kwik, lood, ijzer en tin. Zowel de samenstelling van de metalen, als de dikte, de grootte en de kleur kunnen verschillen. Zoveel klankschalen, zoveel klanken. Mijn handgemaakte klankschalen zijn zorgvuldig uitgekozen in India door mijn leraar.

De geschiedenis van Tibetaanse klankschalen dateert uit de 10e eeuw voor Christus. Ze zijn al minstens 2500 jaar lang gebruikt door boeddhistische monniken, waardoor ze een van de oudste bekende hulpmiddelen zijn voor meditatie en ceremonieel werk. Kerkklokken zijn eigenlijk ook grote klankschalen en luiden het begin en het eind van een dienst in.

DE NATUUR FREQUENTIES

Voor iedereen voelbaar !!

Het mooie van klankschalen is dat de klanken effect hebben op bijna iedereen, of je er nu in gelooft of niet. Geluidsgolven zijn trillingen die zich met bepaalde frequenties verplaatsen door lucht en ook door water. Je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, vandaar dat je geluidstrillingen niet alleen hoort maar ook kan voelen. Trillingen van klankschalen masseren zo de cellen in je lichaam. Een innerlijke massage dus. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven, loskomen. Lagere tonen geven over het algemeen iets meer ontspanning, hogere tonen werken meer energiegevend.

Wil je meer weten over Sound Healing en de wetenschap erachter? Lees nog even verder!

OVER MIJ (MUSIC & SOUND ERVARING)

Voice of Rhodês

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik begon op mijn achtste met pianolessen en als tiener schreef ik songteksten. In 2011 bracht ik mijn loungy jazzy album "FLOW" uit onder mijn artiestennaam Rhodês. Dit deed ik naast mijn praktijk. In 2016 leerde ik tijdens mijn werk als Head Spa Therapist bij Six Senses Resort in de Seychellen het toepassen van Sound Healing.


In 2017 en 2023 volgde ik lessen in Tibetaanse Klankschalen (oa in Thailand). Ik vind het zulke interessante en boeiende materie dat ik me meer hier op ben gaan toeleggen. Ondertussen blijf ik me ontwikkelen en mijn expertise verbreden.

Cathy

Flow muziekalbum Rhodês Samé Lottin 2011 met Ties van der Linden Fotografie door Patricia Ramaer en Grafisch ontwerp Douwe Bosma

RECENSIE YOGA MAGAZINE NR 2-2012, BLZ 59.

'Muziek om dichter bij jezelf te komen', zo beschrijft yogadocente en therapeut Cathy Rhodês Samé Lottin haar cd. In de relaxte nummers van Rhodês proef je vooral haar liefde voor muziek, creativiteit en de lichtheid van het leven.

Een yogadocente met soul."

"IF YOU WANT TO FIND THE SECRET OF THE UNIVERSE, THINK IN TERMS OF ENERGY, FREQUENCY & VIBRATION"

Nikola Tesla

Sound healing Journey Cathy Samé Lottin klankbad ligconcert Sound massage Soundbath NewWaves Lifestyle Cimatics
GEOMETRIE VAN GELUID

Cimatics: Geluidsresonantie zichtbaar gemaakt met zand op een trilplaat. Je krijgt dan de meest prachtige geometrische vormen te zien. Elke geluidsfrequentie geeft een ander patroon. Hoe hoger de tonen hoe complexer.

Sound healing Journey Cathy Samé Lottin klankbad ligconcert Sound massage Soundbath NewWaves Lifestyle Cimatics Nigel Stanford
DE ENERGIE VAN MUZIEK

In deze supergave video van Nigel Stanford zie je wat er gebeurd als de trillingen van klanken en muziek van diverse instrumenten gemeten worden met zand, vuur, water en elektriciteit enz. Wat een energie!

Sound healing Journey Cathy Samé Lottin klankbad ligconcert Sound massage Soundbath NewWaves Lifestyle Masuru Emoto waterkristallen
DE KRACHT VAN WOORDEN

Water en woorden. De Japanse onderzoeker en wetenschapper Masaru Emoto ontdekte dat waterkristallen woorden en de energie achter woorden vasthouden. Dit maakte hij zichtbaar in zijn microscopische fotografie.

Sound healing Journey Cathy Samé Lottin klankbad ligconcert Sound massage Soundbath NewWaves Lifestyle Cimatics Embryo-ear-nautilus connection
WETENSCHAP VAN GELUID

Sonic Magic onderzoekt geluid en muziek. Leer over de wetenschap en de invloeden van geluid over de hele wereld en in ons dagelijks leven. Ook het belang van de akoestiek van gebouwen, hoe ons brein reageert op geluid enz.


HERSENGOLVEN EN ONTSPANNING

Neurologische wetenschap

Hersengolven geven de activiteiten van het brein weer, uitgedrukt in Hz (=aantal trillingen per minuut)

GAMMA-golven: (30-80 HZ) Bij een hoge perceptie en alertheid, sterke mentale activiteiten (studeren en problemen oplossen)

BETA: ( 14-30 Hz) Bij concentratie en stress

ALPHA: ( (8-14 Hz) Bij ontspanning, slapen, dagdromen, meditatie en visualisatie

THETA: (4-8 Hz) Bij creativiteit, REM-slaap, diepe meditatie

DELTA: (0,5 - 4 Hz) staat Bij diepe slaap en onderbewustzijn. (vlak voor en na de REM-slaap) In deze staat vindt cel-regeneratie en herstel plaats in ons lichaam. Dit is het diepste niveau van ontspanning

In een Sound Journey kan het zijn dat jouw hersengolven van Beta naar Delta gaan. Zeker wanneer je het vaker hebt gedaan en gewend bent aan de geluiden en klanken. Kom het ervaren!


KERST STILTE RETRAITE

in een authentieke Abdij

in België

van 20 - 22 december 2024

Ervaar de stilte tijdens deze bijzondere drie-daagse meditatieretraite in een prachtig en sereen klooster. Je maakt hier een innerlijke reis onder professionele begeleiding van Top-trainer Mascha Hoff.

Ik start de ochtenden met Soft Yin yoga en zal de stilte zacht doorbreken met een Sound Journey ligconcert voor de groep. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een individuele klanksessie bij mij te reserveren. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een aangepast tarief.


Je verblijft in een 1-persoonskamer in een authentiek klooster, waar de monniken ons verzorgen, ondersteund door de schoonheid van de stilte.