SUP

thin

Een mini-vakantie op het water

MIJN PASSIE VOOR SUPPEN BEGON IN 2014

In Zandvoort aan zee waar ik het leerde, in de Seychellen waar ik van droomde.

Ik ontdekte het stand up paddleboarden in zee toen ik al 10 jaar in Zandvoort woonde! Er ging een wereld voor me open. En als waterliefhebber en zeemeermin ontstond echt een nieuwe liefde.

Sinds 2018 woon ik in Breukelen waar ik letterlijk in rustiger vaarwater terecht ben gekomen. Hier geniet ik van varen met mijn sloep en van de mogelijkheden om te Suppen en SUP yoga te doen.

Sinds 2020 ben ik gediplomeerd SUP Yoga instructeur en geregistreerd bij de Watersportbond onder nummer: 12055456.

Kom gezellig met me mee doen! Naast het begeleiden van groepen geef ik ook privéles, SUP oefentherapie, balanstraining en stresscoaching. Neem contact met me op door mij een whatsApp te sturen.

GO WITH THE FLOW

Met Stand Up Paddleboarden train je heel je lichaam. SUP yoga & pilates vraagt om extra balans en concentratie en is tevens een speelse manier van balansoefeningen doen op het water. Daarbij is het ook ontspannend om de wind door je haar voelen, het kabbelende water onder je board te horen en de natuur om je heen tijdens de yoga oefeningen. Een sup yoga les duurt 1,5 uur en is inclusief kant instructies, uitleg over het suppen en de yoga op het water. (minimaal 4)

Ik kijk er naar uit om mijn passie voor SUP met je te delen!

Reserveer alvast een groepsles, privéles of workshop en we stellen een mooi SUP-programma samen!

good happy vibes only!

OMGEVING BREUKELEN, SCHEENDIJK EN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

SUP EXPERIENCE

Floating . Relaxing . Fun .

Cathy Samé Lottin SUP Yoga NewWaves

SUP YOGA & PILATES

Soft Flow Yoga & Flow Pilates


Van 19 mei t/m eind september 2021 geef ik SUP YOGA op woensdag en vrijdag om 19:00 uur en SUP PILATES op donderdag om 19:00 uur (1,5 uur) Je kan een board huren of met je eigen board komen. Ik geef ook les op aanvraag!

SUP LES & TOURS

Verkennen van Scheendijk in groep


Heerlijk in slow motion de omgeving rond de Loosdrechtse plassen en Scheendijk verkennen in groepsverband onder deskundige begeleiding. Kom met eigen board of huur er een en leer tevens jouw peddeltechniek te verbeteren!