SUP

Een mini-vakantie op het water

GO WITH THE FLOW

Met Stand Up Paddleboarden train je heel je lichaam. SUP yoga & pilates vraagt om extra balans en concentratie en is tevens een speelse manier van balansoefeningen doen op het water. Daarbij is het ook ontspannend om de wind door je haar voelen, het kabbelende water onder je board te horen en de natuur om je heen tijdens de yoga oefeningen. Een sup yoga les duurt 1,5 uur en is inclusief kant instructies, uitleg over het suppen en de yoga op het water. (minimaal 4)

Ik kijk er naar uit om mijn passie voor SUP met je te delen!

Reserveer alvast een groepsles, privéles of workshop en we stellen een mooi SUP-programma samen!

OMGEVING BREUKELEN, SCHEENDIJK EN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

SUP EXPERIENCE

Floating . Relaxing . Fun .

Cathy Same Lottin SUP yoga pilates Breukelen Scheendijk Jachthaven de Eerste Aanleg, Jachthaven van Heusden en De Toekomst Sup clinics

SUP YOGA & PILATES

Soft Flow Yoga & Flow Pilates

voor alle niveaus


Van half mei t/m eind september 2024 geef ik SUP YOGA workshops (105 min) Je kan een board huren (€45) of met je eigen board komen. (€35)

Ik geef ook les op aanvraag voor besloten groepen!

SUP SUP YOGA Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle Breukelen Scheendijk Jachthaven Van Heusden

PRIVÉSUP LES

Leer alles over veilig suppen, peddel- en valtechniek


Onder deskundige begeleiding leer je alle basistechnieken van Stand up paddle, tips en trucs, bochten maken, remmen, valtechniek en waterveiligheid. Deze les is ook perfect voor 2 personen. Kom met eigen board of huur er een en voel je veilig op het water!

Sup tours Experience Scheendijk Breukelen Loosdrechtse plassen Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle Jachthaven van Heusden De Eerste Aanleg De Toekomst

SUPTOUR MET LES

Verkennen van Scheendijk in groep en floating picknick


Heerlijk in slow motion de omgeving rond de Loosdrechtse plassen en Scheendijk verkennen in groepsverband (teamuitje?)onder deskundige begeleiding. Kom met eigen board of huur er een en leer tevens jouw peddeltechniek te verbeteren!

Cathy Same Lottin SUP yoga pilates Breukelen Scheendijk Jachthaven de Eerste Aanleg, Jachthaven van Heusden en De Toekomst Sup clinics

SUP YOGA CLINIC

Suples, yoga, balansoefeningen, waterveiligheid, fun


In deze 3 uur durende workshop krijg je SUP les, gaan we lekker op pad, op zoek naar rustige plekken waar we Sup balansoefeningen of yoga doen en afsluiten met een healthy picknick. Ook te boeken als bedrijfsuitje!

Misschien iets voor deze zomer?

TARIEVEN SUP (YOGA) LESSEN

GROEPSLES (105 min)

Met eigen board:

Losse les € 35

3 rittenkaart € 99

Met huurboard:

Losse les € 45

3 lessenkaart € 125

Dit jaar geef ik SUP YOGA WORKSHOPS en geen wekelijkse SUP YOGA-lessen. Hou mijn website of social media in de gaten voor de data of stuur me een WhatsApp-bericht dat je mee wil doen!

PRIVELES

Exclusief diverse huurboards, peddels en boottocht:

3 lessenkaart € 270 (1 persoon voor 1,5 uur per les)

3 lessenkaart € 175 pp (2 personen voor 1,5 uur per les)

ZOMERROOSTER 2024

Van half mei t/m eind september geef ik les (bij windvrije dagen en temperaturen rond de 20 graden):

Wil je met een eigen groep vrienden/vriendinnen of collega's een SUP-les boeken op een ander tijdstip? Dat kan ook!!

MIJN PASSIE VOOR SUPPEN BEGON IN 2014

In Zandvoort aan zee waar ik het leerde, in de Seychellen waar ik van droomde.

Ik ontdekte het stand up paddleboarden in zee toen ik al 10 jaar in Zandvoort woonde! Er ging een wereld voor me open. En als waterliefhebber en zeemeermin ontstond echt een nieuwe liefde.

Sinds 2018 woon ik in Breukelen waar ik letterlijk in rustiger vaarwater terecht ben gekomen. Hier geniet ik van varen met mijn sloep en van de mogelijkheden om te Suppen en SUP yoga te doen.

Sinds 2020 ben ik gediplomeerd SUP Yoga instructeur en geregistreerd bij de Watersportbond onder nummer: 12055456.

Kom gezellig met me mee doen! Naast het begeleiden van groepen geef ik ook privéles, SUP oefentherapie, balanstraining en stresscoaching. Neem contact met me op door mij een whatsApp te sturen.

Cathy Samé Lottin Sup Yoga NewWaves Lifestyle door Natasscha de Hoop Zandvoort SUP en SUP yoga Breukelen Scheendijk Jachthaven van Heusden, De Eerste Aanleg, De Toekomst SUP Clinics SUP Experience Go with the Flow and Surf the Waves of Love
Cathy Sup Yoga NewWaves Lifestyle door www.pictureandstyle.nl SUP en SUP yoga Breukelen Scheendijk Jachthaven van Heusden, De Eerste Aanleg, De Toekomst SUP Clinics SUP Experience
Cathy Samé Lottin SUP Six Senses Resort Zil Pasyon Seychelles Spa Paddling to coco island Ocean Love
Cathy Sup Yoga NewWaves Lifestyle door www.pictureandstyle.nl SUP en SUP yoga Breukelen Scheendijk Jachthaven van Heusden, De Eerste Aanleg, De Toekomst SUP Clinics SUP Experience

good happy vibes only!

PRIVELES SUPTECHNIEK

Wil je een goede basistechniek leren? Door de combinatie van mijn 7 jaar ervaring met SUP en mijn 15 jarige expertise als houding- en bewegingstherapeut krijg je gegarandeerd een goede basis.

In 3 lessen van 1,5 uur neem ik je mee het water op. We gaan met mijn sloep en de boards aan boord rondom de Loosdrechtse plassen naar een rustige plek waar we werken aan:

  • de juiste houding
  • peddeltechniek
  • stabiliteit
  • ademhaling
  • draaien, bochten maken
  • valtechniek
  • veiligheid rondom het water
  • oefenen met diverse peddels en boards (hardboard en i-sups)

En het is vooral heel leuk, gezellig en ontspannend.

Wil je met 2 personen de privéles volgen? Of met een klein groepje? Dan heb ik een aangepast tarief!

find your balance

mijn favoriete boards

FANATIC logo SUP BOARDS Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Scheendijk Breukelen SUP YOGA

Mijn eerste board wat ik in 2014 kocht was een Fanatic All Wave waarmee ik zowel op zee als op vlak water sup. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar hardboards. Fanatic heeft ook mooie i-sups (opblaasbare boards)

MOAI logo SUP BOARDS Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Scheendijk Breukelen SUP YOGA

In 2020 maakte ik kennis met het Nederlandse SUP board merk MOAI. Zij hebben een heel fijn 14"6 board. Deze is geschikt voor 2 personen en ideaal voor mensen die extra stabiliteit nodig hebben of als extra veiligheidsboard tijdens mijn suplessen.

JOBE SUP LOGO BOARDS Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Scheendijk Breukelen SUP YOGA

JOBE heeft een mooi yoga hardboard ontwikkeld met een groot deck pad, ideaal voor de SUP yoga en pilateslessen. Ook vond ik het fijn om een paar hard boards te hebben, naast de i-sups. Deze zijn ook nog eens superlicht en hierdoor makkelijk te dragen.

STARBOARD SUP LOGO BOARDS Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Scheendijk Breukelen SUP YOGA

STARBOARDS vond ik jaren geleden al mooi, alleen al door hun uitstraling en mooie designs. Daarnaast horen ze bij de A-merken van SUP boards. Mooi om deze ook in mijn collectie te hebben! Ideaal om te touren en geschikt voor SUP yoga & pilates.

SEE YOU ON BOARD!

Meld je direct aan, stuur me een whatsApp bericht:

06 23822582