ROOSTER

Nieuw in Breukelen vanaf zomer 2021!

In 2014 begon ik met mijn praktijk voor Oefentherapie Mensendieck aan de Boulevard van Zandvoort. Sindsdien geef ik ook les in yoga en pilates.

Door mijn oefentherapie-achtergrond krijg ik vaak beginners. Ik vind het ook een leuke uitdaging om mensen laagdrempelig kennis te laten maken met yoga.

Kom voor een proefles!

YIN

Niveau 1

Mijn Yin yoga flow is heel laagdrempelig en een rustige vorm met veel rek- en strekoefeningen. Houdingen worden langer aangehouden waardoor je diepere spierlagen benut en meer tijd hebt om je grenzen te verkennen en te verleggen Ideaal als je beginner bent in de yoga en goed wil leren ontspannen. (m/v)

PILATES

Niveau 2

Pilates is gericht op grondoefeningen voor het verbeteren van je houding, bekken- en rompstabiliteit, het versterken van buik-, rug- en bilspieren ondersteund door een actieve ademhaling. Een spierversterkende vorm van bewust bewegen. We sluiten altijd af met ontspanningsoefeningen.

HATHA VINYASA

Niveau 3

De Hatha Vinyasa flow yoga is gebaseerd op actieve krijgerhoudingen, spierkracht en uithoudingsvermogen in vloeiende bewegingen en flow. Deze poweryoga is een yang-vorm, dus intensievere krachtige houdingen die je vloeiend afwisselt. Ook in deze les is de afsluiting altijd met ontspanningsoefeningen.

Tijdens yoga maak je continu tegenbewegingen.

Zowel in de actie als in de ontspanning.

Juist om je grenzen op te zoeken en te verleggen in datgene wat je

in je dagelijkse leven niet doet. En dan wordt het de kracht van herhalen

waardoor je vooruitgang boekt in de houdingen, je ademhaling,

de mate van ontspanning en je mindset.

Cathy