ROOSTER

Pilates, Yin en Hatha Yoga in Breukelen

In 2004 begon ik met mijn praktijk voor Oefentherapie Mensendieck aan de Boulevard van Zandvoort. Sindsdien geef ik ook les in yoga en pilates. In Breukelen e.o. begon ik in 2019.

Door mijn oefentherapie-achtergrond krijg ik vaak beginners. Ik vind het ook een leuke uitdaging om mensen laagdrempelig kennis te laten maken met yoga.

Kom voor een proefles!

YIN

Niveau 1

Mijn Yin yoga flow is heel laagdrempelig en een rustige vorm met veel rek- en strekoefeningen. Houdingen worden langer aangehouden waardoor je diepere spierlagen benut en meer tijd hebt om je grenzen te verkennen en te verleggen Ideaal als je beginner bent in de yoga en goed wil leren ontspannen. (m/v)

PILATES

Niveau 2

Pilates is gericht op grondoefeningen voor het verbeteren van je houding, bekken- en rompstabiliteit, het versterken van buik-, rug- en bilspieren ondersteund door een actieve ademhaling. Een spierversterkende vorm van bewust bewegen. We sluiten altijd af met ontspanningsoefeningen.

HATHA VINYASA

Niveau 3

De Hatha Vinyasa flow yoga is gebaseerd op actieve krijgerhoudingen, spierkracht en uithoudingsvermogen in vloeiende bewegingen en flow. Deze poweryoga is een yang-vorm, dus intensievere krachtige houdingen die je vloeiend afwisselt. Ook in deze les is de afsluiting altijd met ontspanningsoefeningen.

Tijdens yoga maak je continu tegenbewegingen.

Zowel in de actie als in de ontspanning.

Juist om je grenzen op te zoeken en te verleggen in datgene wat je

in je dagelijkse leven niet doet. En dan wordt het de kracht van herhalen

waardoor je vooruitgang boekt in de houdingen, je ademhaling,

de mate van ontspanning en je mindset.

Cathy

Yoga bij NewWaves:

Expertise

Persoonlijke aandacht

Serene sfeer

Kleine groepen (max 8-9p)

Yin Hatha Yoga pilates meditatieworkshops Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Breukelen
Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Breukelen yin hatha vinyasa yoga pilates meditatie workshops oefentherapeut mensendieck stress en burnout coach trainer
Yin Hatha Yoga pilates meditatieworkshops Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Breukelen

Laat je inspireren door wat anderen zeggen

Ingrid Baas yoga review NewWaves Cathy Samé Lottin

"Op het moment dat je bij Cathy binnenstapt word je al zen. Zo'n fijne sfeer, zo ontspannen, Nu ik de Yin Yoga heb ontdekt kan ik niet wachten tot ik weer 'mag'. In de ochtend stap ik soms wat stijf binnen om vervolgens soep naar buiten te lopen. Heerlijk! Iedereen doet mee op zijn eigen niveau en Cathy begeleidt daarin heel goed. Heb je een beperking dan verzint ze een aangepaste oefening voor je waardoor het wel gaat. Ik ga vooral voor 'balans' en 'oprekken van mijn spieren'. De resultaten waren al snel merkbaar. Zo motiverend. En wat ook bijdraagt is de liefdevolle en gevarieerde manier van lesgeven. Een aanrader!!"

Ingrid Baas
Dr Peter J. Kortbeek yoga review NewWaves Cathy Samé Lottin

"Als oudere jongere merkte ik dat vele jaren van bureauwerk en een verkeerde houding hun beginnen te eisen. De yogalessen van Cathy helpen mij enorm om soepeler te worden en mijn houding en balans te verbeteren. Cathy is gepassioneerd, deskundig en positief en weet feilloos de vinger op de zwakke plekken te leggen. In de lessen leer ik met gerichte oefeningen op een ontspannen manier mijn fysieke grenzen te verleggen. Ook kom ik via de yogalessen in contact met mijn medebewoners van de Scheendijk. De yogales van Cathy is een gouden uurtje."

Dr. Peter J. Kortbeek
Margot van Heusden review NewWaves Lifestyle Cathy Samé Lottin Scheendijk Breukelen Jachthaven Van Heusden Vakantiepark

"Ik volg Yin Yoga lessen vanaf het begin dat Cathy gestart is op Scheendijk in Breukelen. Ze is heel gedreven en weet ontzettend veel van het menselijk lichaam en houdingen. De lessen zijn zeker niet zweverig (zoals mensen vaak denken bij Yoga), maar gewoon heerlijk, ontspannend (ook wel pijnlijk, als je stijfjes bent) en gezellig om met elkaar en je eigen lijf bezig te zijn. Je wordt er echt leniger en soepeler van en bepaalde pijntjes en stremmingen verdwijnen bij mij als sneeuw voor de zon. Ik let ook veel meer op mijn houding overdag."

Margot van Heusden

Sound Experience

Een maandelijks terugkerend EVENT waarbij mijn geleide meditaties, Tibetaanse en kristallen klankschalen je helpen om een diepere ontspanning te ervaren.


Het is voor maximaal 6 personen zodat ik goed kan inspelen op de individuele situatie van de deelnemers. Hierdoor wordt het een mooie persoonlijke, helende reis.


Meer info hierover volgt rond april 2024.


Sound healing Journey Cathy Samé Lottin klankbad ligconcert Sound massage Soundbath NewWaves Lifestyle
NewWaves Lifestyle Breukelen yogaruimte Cathy Samé Lottin

Wil je mijn lessen ervaren? Kom voor een proefles!

Stuur me een WhatsApp-bericht: 06 - 2382 2582

Cathy