AROMATHERAPIE

ACTIVEER JOUW ZINTUIGEN

AROMATHERAPIE

Toen ik mijn behandelingen voor borstkanker startte in 2017 ben ik me gaan verdiepen in zoveel mogelijk aspecten die mijn lichaam een boost, detox of herstelversnelling zouden geven. In mijn research realiseerde ik me dat ons grootste orgaan onze huid is. En omdat ik veel last van mijn maag had ben ik mijn huid extra gaan voeden met zelfgemaakte oliën en zelf samengestelde combinaties van etherische oliën op basis van geneeskrachtige kruiden. Het is nu een vast ritueel geworden in mijn leven. En zo ook in mijn werk als (massage) therapeut en coach.

Onderga een AromaTouch behandeling!

DE KRACHT VAN DE NATUUR

ESSENTIËLE OLIËN

Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien - ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Essentiële oliën, ook wel de vluchtige aromatische bestanddelen, geven de plant z'n aroma, beschermen 'm tegen gevaren vanuit de natuur en insecten, en spelen zelfs een rol in de bestuiving van de plant.

7 REDENEN VOOR AROMATHERAPIE

A. GEZONDHEIDSVOORDELEN

  1. Kalmeren van incidentele huidirritaties
  2. Het bevorderen van een gezonde spijsvertering
  3. Het ondersteunen van een goede mondgezondheid
  4. Een gevoel van vrijer ademen

B. EMOTIONELE VOORDELEN

Onze reukzin kan zorgen voor krachtige fysiologische, mentale en emotionele reacties. De 3 emotionele voordelen van essentiële oliën zijn:

  1. Reinigende of zuiverende eigenschappen
  2. Een kalmerende sensatie voor de huid
  3. Het stimuleren van positieve emoties en interne reacties

MASSAGE MET AROMATHERAPIE

Cathy Samé Lottin NewWaves Lifestyle Breukelen Scheendijk Bedrijfsoefentherapeut Mensendieck gelicenceerd Heartmath coach yoga pilates massages SUP workshops trainingen meditatie DoTerra Aromatherapie

"OYL, staat voor Own Your Life. En zo voelt het ook! Ik raak steeds meer gefascineerd door de etherische oliën en de mogelijkheden ervan. Het geeft zo'n mooie aanvulling aan het leven en een meerwaarde in mijn werk, ik ben dankbaar dat ik ze heb ontdekt!"

Cathy Samé Lottin

WAT IS DOTERRA?

DE BESTE KWALITEIT

DOTERRA

Na het uitproberen van diverse merken heb ik uiteindelijk gekozen voor het gebruik van DoTerra oliën.

Elke doTERRA essentiële olie wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Tested GradeTM kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

VEILIG GEBRUIK VAN DE OLIËN

3 EFFECTIEVE METHODEN

  1. AROMATISCH

Essentiële oliën worden snel geabsorbeerd door de geurreceptoren, die een directe link hebben met het limbisch systeem via de reukzenuw. Het limbisch systeem is onderdeel van de hersenen dat een verscheidenheid aan functies ondersteunt, waaronder geur, emoties, gedrag en geheugen. Om deze reden hebben essentiële oliën een bijzonder krachtige werking via aromatische toepassing

2 HUID

Alles wat je op je huid smeert komt binnen 30 seconden in je bloedbaan terecht. Dus waarom zou je iets op je huid smeren wat je niet op zou eten? Met een draagolie kun je je eigen etherische oliën voor je huid samenstellen voor je: nek, voorhoofd, slapen, borst, buik, armen, benen en onder de voeten. Het is ook ideaal voor in een (voeten)bad.

3 INTERN

Bepaalde essentiële oliën hebben een rijke culinaire geschiedenis en kunnen worden gebruikt als voedingssupplementen die een verscheidenheid aan gezonde omstandigheden ondersteunen. Essentiële oliën zijn oplosbaar in vet, zodat ze gemakkelijk naar alle organen van het lichaam, inclusief de hersenen, worden getransporteerd.

BIJ ELKE MASSAGE KRIJG JE EEN GRATIS GEURREIS