ARBOWAVES

HET IS NIET DE BERG DIE WE OVERWINNEN,

MAAR ONSZELF

ARBOWaves heeft als doel mensen, teams en organisaties te inspireren en te sturen op het gebied van stressreductie, vitaliteit en persoonlijke kracht. Dit doen wij door deskundig advies, coaching en masterclasses op basis van de meest recente wetenschap over de intelligentie van het hoofd en het hart volgens de Heartmath® methode.

Wat de werkwijze van ArboWaves zo uniek maakt is het gebruik van bewezen effectieve software dat oefeningen en resultaten direct meetbaar, zichtbaar en voelbaar maakt aan de hand van diverse hartmetingen via een infraroodsensor aan je oor.

Cathy Samé Lottin fotografie door Jeanine Paulich NewWaves Lifestyle Breukelen Scheendijk Bedrijfsoefentherapeut Mensendieck gelicenceerd Heartmath coach yoga pilates massages SUP workshops trainingen meditatie

Met ArboWaves richt ik me op werknemers en organisaties om ze de tools te geven voor beter energiemanagement, ontspanning, verhoogde concentratie en persoonlijke effectiviteit. Dé basis voor een gezonde werkomgeving.

Cathy Samé Lottin

IN COMPANY . EFFECTIEF. MEETBAAR

Werken aan Veerkracht

Een persoonlijk coachingsprogramma met resultaat

7 lessen in 10 weken

Het veerkrachtprogramma van ArboWaves is een individueel coachingstraject gericht op het ontwikkelen van eenvoudige stressmanagementvaardigheden.

Deze training is geschikt voor medewerkers die last hebben van stress en met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en vreugde in hun leven. Er wordt gewerkt met de Inner Balance app van Heartmath.

Veerkracht ontstaat alleen als je erop durft te vertrouwen dat je hart je erdoorheen zal slepen

Mark Nego

workshop worklifebalance Cathy Same Lottin NewWaves Lifestyle Stressreductie The Energy Experience

INFORMATIEF . INNOVATIEF . INSPIREREND

Lezingen & Masterclasses

Full impact door interactieve presentaties

Lezeingen en workshops Cathy Samé Lottin ArboWaves NewWaves Lifestyle Breukelen Scheendijk Energy Experience incompany trainingen

HeartMath® is een krachtige wetenschappelijke en ‘evidence-based’ methode voor stressreductie, prestatieverhoging, bewustwording en persoonlijke groei. HeartMath® is ontwikkeld door cardiologen en neurologen van het HeartMath® Instituut op basis van inmiddels 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het wordt wereldwijd toegepast door miljoenen professionals in organisaties, topsporters, muzikanten, piloten, astronauten, etc.

De kern van de HeartMath technieken bestaat uit het toepassen van bewuste en intelligente ademhaling en het bewust activeren van positieve gevoelens waardoor je je hartritme direct zichtbaar, meetbaar én voelbaar positief beïnvloedt.

In een lezing van 1 uur of een masterclass van 3 uur maakt ArboWaves de unieke toepassing van Heartmath zichtbaar.

Heb je vragen?

+31 6 23 82 25 82

Contact Ma - Vrij

13:00 - 17:00

Afspraak maken?

info@arbowaves.nl

Wanneer passie en talent samen gaan,

creëer je een meesterwerk.