WORKSHOP KRISHNA PREM

Meditatieworkshop

& ontvangst boek

Krishna Prem

Gerenomeerde meditatieleraar uit India

Donderdag 17 november 2022

19:30 uur t/m 22:30 uur

NewWaves Lifestyle in Breukelen

Doe mee aan een avond vol meditatie en inspiratie met Krishna Prem en leer zijn 6 levensveranderende meditaties. In deze drie uur durende 'playshop' verkennen we samen de mysteries van leven, liefde en meditatie.


Krishna Prem, ook bekend als Michael Mogul, is de auteur van "Aloneness A Love Story" en reist de wereld rond om als meditatieleraar. Hij verliet Amerika meer dan veertig jaar geleden op zoek naar zichzelf. Aangekomen in India ontmoette hij zijn leraar en vriend Osho, die eenvoudig zei: "Als je echt wilt weten wie je bent, wees dan een grap voor jezelf. Neem jezelf niet zo serieus."

  "Meditation means the capacity to be absolutely alone,

and Love means the capacity to be absolutely together.

Love means rejoicing relatedness; Meditation means rejoicing solitude, aloneness. Both do the same work, because on both the paths the ego disappears."

Osho

Kennismaking in 2015

In 2015 maakte ik kennis met Krishna toen hij een workshop gaf in mijn toenmalige praktijk/studio in Zandvoort. Ik werd grote fan van zijn boek G.U.R.U. (Gee you are you) en zijn vrolijke, grappige manier van lesgeven. Hij beschikt over een encyclopedie aan wijsheden en kennis van Osho wat hij op een flamboyante manier weet over te dragen. Echt een aanrader!

KRISHNA:
"Mijn workshops heten "Playshops"
Ontdek mijn 6 levenS-
veranderende meditaties

"Speels zijn betekent oprecht zijn. Met speels zijn bedoel ik: vieren wat er met jezelf gebeurt in meditatie. Daarom heet mijn workshop een ‘Playshop’.

Mensen van nu werken hard en als ze op vakantie gaan, nemen ze hun werk mee. Een goede baas zou je computer van je afpakken als je op vakantie gaat en je dingen laten ervaren. Zoals jezelf lekker opfrissen in zee. Dat maakt dat je, als je weer terugkeert naar je werk, kunt delen.

Als je niet fris bent, kun je niet creatief zijn. Vier het leven, maak plezier. Kinderen tot een jaar of drie mogen nog net vrij zijn. Daarna worden ze volledig geconditioneerd en geëtiketteerd. We worden geketend door deze etiketten. Je hoeft niet te wachten met het doorbreken van deze ketens tot je oud bent, het kan ook op je twintigste. Of eerder. Je hebt daar lef voor nodig. En vertrouwen, vertrouwen in je bestaan.

In mijn boek en tijdens zo’n Playshop daag ik mensen spelenderwijs uit zichzelf te observeren, te zien dat ze niet hun conditionering zijn, dat ze niet hun gedachten zijn. Je bent een kind van het universum dat aan het roer van zijn eigen bestaan staat. In meditatie wordt dit vaak no-mind genoemd. Ik wil mensen laten zien dat hun denken niet de baas is."

Doe je mee?

En wil je meer levenslessen van Krishna Prem leren en met hem mediteren?

Je bent van harte welkom!

Deze Meditatieworkshop is inclusief Krishna's boek: "Aloneness A love Story".

Meld je aan door een whatsApp bericht te sturen naar:

06-23 82 25 82.

Tot snel,

Cathy Samé Lottin

Datum

Donderdag

17 november 2022

Tijden

19:30 tot 22:30 uur

Locatie

Scheendijk 24B, Breukelen

Taal

Engels

Kosten

40 inclusief gesigneerd boek

LEARN . HEAL . TRANSFORM

Met veel plezier organiseer ik workshopavonden in mijn studio NewWaves Lifestyle. Gezondheid, genezing en heling kan op vele manieren. Met deze Events wil ik geïnteresseerden nieuwsgierig maken voor diverse vormen en zienswijzen. Want, door vele wegen te bewandelen krijg je de mooiste nieuwe inzichten. Uiteindelijk geven deze inzichten kleur aan het leven.

Deze extra kleuren zie ik als het hart en de ziel van ons bestaan.

WORKSHOPS BINNEN BEDRIJVEN

Naast het uitnodigen van gastdocenten met mooie levensverhalen, workshops, zienswijzen en kennis, geef ik zelf ook lessen en lezingen.

Zie mijn "Energy Experience" en "Leven vanuit je hart" workshops. Ik geef deze op aanvraag.

Cathy Samé Lottin

"Everything in life is noise but

when you focus on meditation

the noise turns into music"

Osho