MASTERCLASS MET HANS KLOOSTERMAN


1-DAY RETREAT

MASTERCLASS:

WAT IS GELUK?

Laat je licht schijnen

Wanneer: zaterdag 22 juni 2024

Tijden: 9:30 - 17:00 uur


Op deze VIP-dag komt collega en mastercoach Hans Kloosterman naar Breukelen om samen met mij een exclusieve en bijzondere dagretraite te geven. We bundelen onze (levens)kennis, ruime ervaring, krachten en energie om jouw frequentie voor heling te vergroten en je verder te helpen op jouw levenspad.


WAT EN VOOR WIE?

Deze dag is gevuld met ademwerk, Yin Yoga, Chi Kong, vegan maaltijden, meditatie & mindfulness, wandelen, sound healing, coaching en nog veel meer.

Voor wie?

Wil je kennismaken met al deze methoden? Wil je meer verdieping in je leven? Maak je momenteel grote veranderingen mee? (verlies, rouw, trauma, stress, scheiding, ziekte, overgang) Wil je sturing op het vinden van meer balans?

Dan is deze dag voor jou!

LOCATIE

NEWWAVES LIFESTYLE

Scheendijk 24b

in Breukelen

DEELNAME

Maximaal 6 personen

Masterclass Hans Kloosterman en Cathy Samé Lottin NewWaves lifestyle in Breukelen 1-day retreat Wat is geluk

PROGRAMMA 22 juni 2024

1-dagretraite

9:30-10:00 Ontvangst met thee en een healthy snack

10:00-10:30 Introductie, check-in en intentie plaatsen

10:30-12:00 Ademhaling, Yin Flow yoga, massage

12:00-13:00 Vegan lunch (soep en salade)

13:00-14:00 Wandeling, Chi kong en meditatie

14:00-15:00 Coaching op levensvragen en geluk

15:00-15:30 Thee met Vegan lekkers

15:30-16:30 Sound healing klankreis

16:30-17:00 Sharing circle

17:00 Boeksignering "Wat is geluk?" & goede reis

De hele dag is thee, water en fruit aanwezig.


OVER HANS KLOOSTERMAN

Mr Reset

Hans is ondernemer, directeur, life-business en loopbaan coach, trauma en relatie therapeut, auteur, yogaleraar en meditatie-en mindfulness expert. Hans is de auteur van het bestseller boek 'Van snob tot monnik' en 'Wat is geluk?'

Een groot deel van zijn kennis en kunde heeft hij opgedaan als monnik in een Tibetaans klooster en een 15 jaar lange studie van lichaam en geest in het Boeddhisme en Hindoeïsme.

Vanaf 2014 heeft Hans zijn kennis aangevuld met deel certificaten in de Wester psychologie, vooral gericht op stress, angst, burn-out, trauma-verwerking en geweldloos en compassievol leren communiceren.

Door deze achtergrond, gecombineerd met 25 jaar ondernemers- en managementteamervaring in de modesector op de afdelingen inkoop, verkoop en werving en selectie, maakt Hans tot een bijzondere gesprekspartner.

Hans is gecertificeerd in:

  • Yoga, Meditatie en Mindfulness vanuit de Boeddhistische filosofie (15 jaar studie)
  • Mindfulness MBSR leraar via Jon Kabat Zinn 8 weekse methode (2 jaar studie) - Aangesloten bij de VMBN vereniging voor Mindfulness-trainers category 1 trainer (registratienummer 2016858)
  • Systemisch werken via "Het nieuwe opstellen"bij Hylke Bonnema (2 jaar studie)
  • EFT-Emotional Freedom tap Techniek van Gary Craig. Getraind door Psycholoog Steven de Nie in Arnhem
  • EMDR - Eye Movement Desensitization Reprocessing, getraind door John Martinus
  • TRE - Tension Release Exercises van David Bercelli bij TRE Nederland (2 jaar studie)
  • Geweldloos & Compassievol communiceren vanuit het Boeddhistisch perspertief. Trainingen gevolgd bij David de Wulff in België en alle boeken en video's van Marsh


OVER CATHY SAMÉ LOTTIN

Multilevel therapeut

Cathy is eigenaar van NewWaves Lifestyle, centrum voor gezondheid, ontspanning en vitaliteit in Breukelen. Ze heeft 20 jaar ervaring als oefentherapeut (houding- en bewegingsexpert) en is gespecialiseerd in het herstellen van stress en burn-out door oa de kracht van hartcoherentie in te zetten volgens de Heartmath-methode.

Na een medische sabbatical (2017-2019) als gevolg van borstkanker, kreeg ze nóg meer inzichten in hoe de medische en complementaire zorg hand in hand kunnen gaan en hoe dit haar leven redde.

Naast yoga en pilates geeft ze ook massages, Vibrational Sound healings en klankreizen. In de zomermaanden is ze veel op het water met het geven van SUP-clinics en SUP yoga. een van haar grote passies.

In haar coachingstrajecten maakt Cathy gebruik van geavanceerde technologie en quantum fysica waarbij ze tot de kern gaat bij het opsporen van de oorsprong van klachten en mogelijke verdere disbalans. Ze verwijst door waar nodig en geeft je inzicht in hoe je jouw lichamelijke, mentale en emotionele welzijn kunt verbeteren.

NewWaves staat voor leven op de golven van je hart en het creëren van optimale gezondheid, plezier en balans.

"Wees welkom op deze bijzondere dag met Hans waar we jou in je kracht zetten en je een boost en positieve impuls geven naar een mooie transformatie."

MANIFESTEER

JOUW GELUK!

en laat je licht schijnen

Op deze unieke dag doen we 6 bijzondere activiteiten voor 6 bijzondere personen die een betere versie van hun leven willen creëren en van ons de tools en ons geheim willen ontvangen om dit mogelijk te maken.

DATUM

Zaterdag 22 juni 2024

09:30 - 17:00 uur

LOCATIE

NewWaves Lifestyle

Breukelen

TAAL

Nederlands

Engels

KOSTEN

Vanaf €250,- Inclusief healthy snacks, vegan lunch alle activiteiten

Geluk is dat doen wat jou gelukkig maakt