COACHING

DROOM . DURF . LEEF

Hoe doe je dat?

Werken en leven vanuit je hart

Ik heb een individueel coachingsprogramma ontwikkeld om jou te begeleiden in het omgaan met stress in je leven. Op basis van oefentherapie, mindfulness, hearfulness, NLP methoden en diverse efficiënte oefeningen zoeken we samen naar haalbare oplossingen die passen in jouw leven. Onder andere door mijn eigen 2-jarige borstkankertraject ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van leren omgaan met zo’n levensbedreigende ziekte en de stress en angsten die dat teweeg brengt.

HEARTWAVES

Lifestyle & Vitaliteits Coaching

Wil jij de beste versie worden van jezelf?

Waar een wil is, is altijd een weg.

Wanneer je voornamelijk bezig bent met de rat-race van het leven, dan heb je geen tijd om naar je hart, hoofd en buik te luisteren. Deze drie zijn allen belangrijk. Wil je weten hoe ik je hierbij kan helpen? 

Om je hart te volgen is het belangrijk om te kunnen ontspannen en om jouw stressreacties en lichaamssignalen te herkennen. Wil je weten welke oefeningen ik voor je heb?

Als je weet wat je wel en niet wilt, je energiebronnen zijn helder, dan is het tijd om je wensen en dromen te realiseren. Heb jij hier behoefte aan? Laat mij je ondersteunen!

Hartcoherentie

Tijdens mijn coaching heb je de mogelijkheid om via een app en oorsensor de invloed van stress en ontspanning op je hartritme volgen.

Mentale veerkracht

Krijg inzicht in jouw stressbronnen en leer grip te krijgen op jouw stressreacties. Hierdoor zul je meer energie overhouden en meer kunnen genieten van jouw leven.

Een stevige basis

Wanneer je goed gegrond bent en je hebt de juiste tools en technieken die bij jou passen, dan kun je beter omgaan met werkdruk en stress.

HEARTMATH INSTITUTE (USA)

Hartcoherentie

Wat is dat?

Het hart heeft een electromagnetisch veld dat 5000 keer sterker is dan het brein. De hartritme variabiliteit (HRV) is een indicator voor het functioneren van het hart en het autonome zenuwstelsel. Een verminderde HRV duidt op een verminderde vitaliteit en een grotere kans op gezondheidsproblemen. Door middel van biofeedback en oefeningen is het mogelijk om de HRV te verbeteren. Het hartritme wordt dan harmonieus, ofwel coherent, en dit heeft een positief effect op het stressniveau. Bij coherentie is er balans tussen hartritme en ademhaling. Dit wordt bij hardlopen ook “runners high” genoemd of homeostase.

COACHING ON THE JOB

Work-life-Balance

Coachingstraject via jouw werkgever

Ik heb ook de mogelijkheid om je te coachen via een werkgeverstraject of arbodienst. Kijk verder op www.arbowaves.nl hoe zo’n traject eruit ziet.

“Alles wat je aandacht geeft groeit. Alles wat je met liefde doet bloeit. Alles wat je vanuit passie doet vloeit. De uitdaging van het leven is ondanks alles te blijven groeien, bloeien en met de stroom van het leven te gaan. Rust roest, overmatige stress stompt af, dus Pantha rei, laat alles stromen. Ik voel me geroepen jou hierin te begeleiden.”

CATHY SAMÉ LOTTIN

Heb je vragen?

+31 6 23 82 25 82

Contact Ma – Vrij

13:00 – 17:00

Afspraak maken?

info@newwaves.nl

WIL JE DOOR MIJ GECOACHT WORDEN?

Neem contact op

Bel me, mail me, of vul het contactformulier in

Laat je hart jouw innerlijke kompas zijn.