COACHING


HEF JE GEZICHT NAAR HET LICHT EN DRAAI JE HART MET DE ZON MEE.

MODULE 2 VAN HET ONTSPANNINGSPROGRAMMA

RECHARGE

7 LESSEN IN HEARTFULNESS

In de eerste 7 lessen van het UNPLUG deel van het ontspanningsprogramma leer je de lichamelijke aspecten van ontspanning. 


RECHARGE is Module 2: het coachingsdeel van het ontspannings-programma waarin je leert omgaan met stress, pijn, angst en spanning aan de hand van de basisprincipes van de HeartMath® technieken zoals de Quick Coherence, Freeze Frame, Coherent Luisteren en de Heart Lock-in.

Het mooie van deze werkwijze is dat het ook meetbaar is dmv een app en een sensor!

Hartcoherentie

Tijdens mijn coaching heb je de mogelijkheid om via een app en oorsensor de invloed van stress en ontspanning op je hartritme volgen.

Mentale veerkracht

Krijg inzicht in jouw stressbronnen en leer grip te krijgen op jouw stressreacties. Hierdoor zul je meer energie overhouden en meer kunnen genieten van jouw leven.

Een stevige basis

Wanneer je goed gegrond bent en je hebt de juiste tools en technieken die bij jou passen, dan kun je beter omgaan met werkdruk en stress.

EEN DING IS ZEKER:

ALS JE NIETS DOET, VERANDERT ER NIETS

HEARTMATH INSTITUTE (USA)

Hartcoherentie

Wat is dat?

Het hart heeft een electromagnetisch veld dat 5000 keer sterker is dan het brein. De hartritme variabiliteit (HRV) is een indicator voor het functioneren van het hart en het autonome zenuwstelsel. Een verminderde HRV duidt op een verminderde vitaliteit en een grotere kans op gezondheidsproblemen. Door middel van biofeedback en oefeningen is het mogelijk om de HRV te verbeteren. Het hartritme wordt dan harmonieus, ofwel coherent, en dit heeft een positief effect op het stressniveau. Bij coherentie is er balans tussen hartritme en ademhaling. Dit wordt bij hardlopen ook “runners high” genoemd of homeostase.

Evidence Based Methode

De Heartmath methode valt onder de laatste technologische ontwikkelingen op het reguleren van stress. Wereldwijd is

resilience/veerkracht een belangrijk onderwerp geworden onder de high performers.  Sinds 2012 zijn er al meer dan 60.000 politieagenten in Nederland met deze methode getraind in het kader van Mentale weerbaarheid en Mentale Kracht.

Voor meer info, zie het filmpje hieronder.

10 consults

799

inclusief btw

Alle 4 de programma’s van

28 consults (8-12 maanden)

2380

inclusief btw

Losse les van 60 min

90

inclusief btw

7 consults

(6 lessen, 1 gratis)

590

inclusief btw

Dit is het therapiedeel van het ontspanningsprogramma. Tijdens deze 7 lessen leer je de basisprincipes van het ontspannen op lichamelijk en mentaal niveau. Je leert jouw patronen te herkennen en hoe je spanning kunt loslaten.

Deze module en de komende 3, vallen onder het coachingsdeel van het ontspanningsprogramma. Tijdens deze 7 lessen leer je op emotioneel niveau ontspannen aan de hand van de Heartmath-methode.

Tijdens deze 7 lessen ga je mindful kijken naar diverse aspecten en patronen in je denken, je werk en privéleven die ontspanning op diverse lagen kunnen bevorderen. Je bent in staat gezondere keuzes voor jezelf te maken.

Tijdens deze 7 lessen ga je finetunen en actief aan de slag om datgene te doen wat je energie geeft en de vitaliteit bevordert in jouw leven. Je bent nu een aantal maanden verder en vele stappen en inzichten rijker.

COACHING ON THE JOB

Work-life-Balance

Coachingstraject via jouw werkgever

Ik heb ook de mogelijkheid om je te coachen via een werkgeverstraject of arbodienst. Kijk verder op www.arbowaves.nl hoe zo’n traject eruit ziet.

Tijdens mijn 2-jarige borstkankerreis hebben deze oefeningen me door de behandelingen heen geholpen waardoor ik steeds in vertrouwen kon blijven in plaats van in angst. Alles wat je aandacht geeft groeit. Alles wat je met liefde doet bloeit. Alles wat je vanuit passie doet vloeit. De uitdaging van het leven is ondanks alle moeilijkheden en uitdagingen te blijven groeien, bloeien en met de stroom van het leven te gaan. Rust roest, overmatige stress stompt af, dus Pantha rei, laat alles stromen. Mijn kennis en werkervaring zet ik graag in om jou te begeleiden.”

Cathy Samé Lottin

Heb je vragen?

+31 6 23 82 25 82

Contact Ma, Woe – Vrij

11:00 – 18:00

Wil je meer info?

info@newwaves.nl

WIL JE OVERLEGGEN? DAT KAN!

Neem contact met me op

Of vul het contactformulier in

Laat je hart jouw

innerlijke kompas zijn.