AANMELDING BORSTKANJER

Wat leuk dat je interesse hebt in de workshop!

Workshop voor Borstkanjers - 28 september 2019

Je wilt meedoen met de workshop die Janine de Wolf en ik samen geven. Die eerste stap is al heel moedig van je en laat zien dat je er klaar voor bent om een nieuwe stap te zetten in je verwerkingsproces. Wat fijn als wij jou hierbij kunnen ondersteunen.

Laat je me weten hoe ik het beste contact met je op kan nemen? Ik heb een paar vragen aan jou zodat ik tijdens de workshop weet wat er wel en niet speelt en waar de focus ligt. We kunnen dit telefonisch bespreken of per mail. Bel/sms/whatsapp mij of vul het hier onderstaande contactformulier in. Tot heel snel!

Als je meer borstkanjers kent

voor wie deze workshop nuttig is, zegt het voort!

Cathy Samé Lottin Fotograaf Merel Jansson Pink Turtle Foundation Borstkanker

 “Toen ik afscheid moest nemen van mijn borst realiseerde ik me dat ik ze te weinig positieve aandacht heb gegeven in mijn leven.”

CATHY SAMÉ LOTTIN

Voorafgaand aan onze afspraak nog even dit:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
  6. Ben je de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied op vakantie geweest?

Wanneer je bij een van de bovenstaande klachten met "ja" hebt geantwoord, geldt 7 tot 10 dagen thuisblijven. Daarna kunnen we gewoon een afspraak maken.

Hartelijke groet,

Cathy