PARTNERS

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

SAMENWERKEN MET

bijzondere collega's, op unieke locaties

Gabriela Z. Hjorter

Gabriela is Wellness Expert, Energy healer, Reiki Master en oprichter van THE WELLNESS TRIBE in Zwitserland.

Vanaf het moment dat we collega's waren bij Six Senses Zil Pasyon in de Seychellen raakten we bevriend. In 2019 gaven we 2 Women's retreats in Zwitersland en Italië.

Mascha Hoff Esencia training en coaching

Mascha Hoff

Mascha is Mindfulness en Lichaamswerk-trainer, Heartmath en Life coach.

We leerden elkaar kennen tijdens de opleiding tot Heartmath coach en hadden direct een klik. Samen bundelen we onze expertise voor programma's in het bedrijfsleven. Mascha en ik organiseren en faciliteren tevens bijzondere Zeilreizen .

Noelle van Eijk

Noelle van Eijk

Noëlle is eigenaar van PURE LOAKATIONS, een bookingsagency van duurzame en unieke vergaderlocaties voor bedrijfsevents, huwelijken, familiefeesten en trainingen.

Noëlle en ik zijn al sinds 2004 vriendinnen en werken ook graag samen. Bij aanvragen voor masterclasses, trainingen en workshops ben ik via Pure Loakations in te huren. Noëlle heeft een sterk gevoel voor sfeer, organisatie en bemiddeling op hoog niveau.

Frank Bijl van Duivenvoorde

Frank Bijl

Frank is een ervaren en deskundige Senior Business en Heartmath coach.

Via de Heartmath coachopleiding kruisten ons pad en al snel bleken we samen met Mascha Hoff een krachtig team om gezamenlijke veerkracht&vitaliteitsprogramma's aan te bieden aan bedrijven. Frank is specialist in Work-Life Balance binnen het MKB.

Cathy Samé Lottin Frank Bijl van Duivenvoorde Mascha Hoff Heartmath coaches

Powerteam

Samen met Mascha Hoff en Frank Bijl vormen we het STRESS REDUCTIE POWERTEAM.

Het feit dat we alledrie gelicenceerde Heartmath coaches zijn bindt ons. De expertise en werkervaring die we daarnaast hebben sterkt ons. Onze focus is om de komende jaren honderden happy, vitale en veerkrachtige werknemers te motiveren en te empoweren.

Jeanine de Wolf

Jeanine is natuurgeneeskundig therapeut en specialist in Borstgezondheid

Jeanine en ik ontmoetten elkaar toen ik net de diagnose borstkanker had gekregen in 2017. Ik was erg onder indruk van haar (nog onbekende) behandelmethode. Het was een eyeopener om te beseffen hoe belangrijk borstzorg is. Jeanine en ik geven samen workshops aan lotgenoten, zij als specialist, ik als ervaringsdeskundige en therapeut.

MOOI COLLECTIEF

The Healthy Spot in Breukelen

Samen met deze 3 vrouwelijke ondernemers op het gebied van Fitness, Health, Wellness en Beauty

Kitty Korte

Kitty Korte

Kitty is eigenaar van de luxe fitness-studio SlimFit35 in Breukelen.

SlimFit35 is een Milon Premium Club, waar je in 35 minuten een complete Body Workout doet. Dit onder begeleiding en coaching om samen haalbare doelen te bereiken en geschikt voor iedereen.

NewWaves Lifestyle is sinds 1 maart 2020 gevestigd bij SlimFit35 waar we met veel plezier een combi van Fitness & Wellness aanbieden.


Chantal Boel

Chantal Boel

Chantal is voedingscoach, orthomoleculair detoxconsulent en eigenaar van juicebar HappyU in Breukelen.


Je kunt bij haar terecht voor losse juices, powershots, workshops, consults, healthy snacks en afslank- & detoxprogramma's. Ook heeft ze een 'To go' concept voor koffie en thee en vanaf voorjaar 2020 kun je op het zomerterras heerlijk genieten van biologische ijsjes. Met Chantal als buurvrouw vormen we de ideale combinatie van Health en Wellness.

Gonia Geelhoed

Gonia Geelgoed

Gonia is schoonheidsspecialiste sinds 1993 in Breukelen.

Haar focus ligt op huidverbetering, huidverzorging en het gezond houden van de huid. Ze is ook cryolipolyse specialiste (Plaatselijk vet verliezen met koud/warm therapie) en ze is gespecialiseerd in permanente make-up. Haar gezellige middagworkshops met make up van het Italiaanse merk Pupa geven een leuke extra toevoeging aan het Beauty-deel van de Healthy Spot.

ZIE JE MOGELIJKHEDEN IN SAMENWERKING?

Neem contact met me op

Bel me, mail me of vul het contactformulier in

+31 6 23 82 25 82

info@newwaves.nl

Cathy Samé Lottin fotografie door Jeanine Paulich NewWaves Lifestyle Breukelen Scheendijk Bedrijfsoefentherapeut Mensendieck gelicenceerd Heartmath coach yoga pilates massages SUP workshops trainingen meditatie

If you can laugh together, you can work together

Robert Orben