YOGA en PILATES

YOGAWAVES

Yoga met een smile

YOGA betekent verbondenheid, eenheid en eenwording. Dat kan eenwording met jezelf zijn en met het universele. Je kunt yoga als een lichamelijke beoefening zien, een mentale bewustwording of een spirituele reis. Welk pad je ook bewandelt, het gaat om daar waar jij je goed bij voelt.

Ik heb gemerkt dat yoga en meditatie een levensweg is. Tijdens mijn borstkankerreis van 2017-2019 heb ik er in het bijzonder veel steun aan gehad. Elke keer opnieuw ontdek je nieuwe mogelijkheden, nieuwe gezichtspunten en blijf je leren en verdiepen. Het is een absolute verrijking van mijn leven waarbij ik steeds weer kan blijven groeien en kan leren dicht bij mezelf te blijven in een wereld die steeds meer versnelt en verandert.

yoga: in de knoop zitten en je toch gelukkig voelen.

Vinyasa yoga flow

Liefdevol bewegen

Als oefentherapeut-Mensendieck ben ik sinds 2005 gespecialiseerd in pilates, hatha Vinyasa en yin yoga-oefeningen in combinatie met de bewustwording van spierspanningsklachten. Tijdens mijn lessen geef ik hier extra aandacht aan en neem ik mijn deelnemers graag mee in hoe ze de oefeningen kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Wat ik zelf belangrijk vind is het plezier in bewegen en het genieten van de beweeglijkheid van je lijf, ook als je weerstand en stijfheid tegenkomt. Hoe blijf je liefdevol bewegen en hoe blijf je liefdevol naar jezelf? En nog belangrijker: blijf (glim)lachen! Het leven is al serieus genoeg 😉

Op dit moment geef ik elke maandag om 18:30 uur en elke woensdag een Yin Yoga les. Je kunt op maandag online NewWaves Academy op Zoom. Scroll verder voor meer info.

MOOIE NIEUWE YOGARUIMTE IN BREUKELEN

Groepslessen

Yin Yoga flow

Op 14 juni 2021 ben ik begonnen met het geven van Yin yoga in een eigen ruimte op Scheendijk 24-1, boven Watersportwinkel Van Heusden.

Deze les is een perfecte aanvulling wanneer je actieve sporten en cardiotraining beoefent of wanneer je een zittend beroep hebt. Juist door de langzame oefeningen, de aandacht voor een rustige ademhaling en het oprekken en verlengen van je spieren. Het is tevens ideaal bij rug-, schouder- en nekklachten.

Doe mee op:

Maandag om 18:30 uur &

Woensdag om 10:00 uur.

De lessen duren 75 minuten.

LOSSE LES: €16