YOGA en PILATES

YOGAWAVES

Yoga met een smile

YOGA betekent verbondenheid, eenheid en eenwording. Dat kan eenwording met jezelf zijn en met het universele. Je kunt yoga als een lichamelijke beoefening zien, een mentale bewustwording of een spirituele reis. Welk pad je ook bewandelt, het gaat om daar waar jij je goed bij voelt.

Ik heb gemerkt dat yoga en meditatie een levensweg is. Tijdens mijn borstkankerreis van 2017-2019 heb ik er in het bijzonder veel steun aan gehad. Elke keer opnieuw ontdek je nieuwe mogelijkheden, nieuwe gezichtspunten en blijf je leren en verdiepen. Het is een absolute verrijking van mijn leven waarbij ik steeds weer kan blijven groeien en kan leren dicht bij mezelf te blijven in een wereld die steeds meer versnelt en verandert.

SCROLL VERDER VOOR MIJN ONLINE YOGA & PILATES LESSEN

Vinyasa yoga flow - liefdevol bewegen

Als oefentherapeut-Mensendieck ben ik sinds 2005 gespecialiseerd in pilates, hatha Vinyasa en yin yoga-oefeningen in combinatie met de bewustwording van spierspanningsklachten. Tijdens mijn lessen geef ik hier extra aandacht aan en neem ik mijn deelnemers graag mee in hoe ze de oefeningen kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Wat ik zelf belangrijk vind is het plezier in bewegen en het genieten van de beweeglijkheid van je lijf, ook als je weerstand en stijfheid tegenkomt. Hoe blijf je liefdevol bewegen en hoe blijf je liefdevol naar jezelf? En nog belangrijker: blijf (glim)lachen! Het leven is al serieus genoeg 😉

Vanaf maandag 13 APRIL 2020 geef ik online lessen in mijn virtuele online NewWaves Academy op Zoom.

VANUIT JE EIGEN WOONKAMER

Online (Privé)lessen

Soft flow yoga & Pilates

Zowel in mijn oefentherapiepraktijk als tijdens mijn eigen herstel van o.a. operaties heb ik ervaren hoe goed de oefeningen uit de Hatha, yin yoga, pilates, mindfulness en meditatie inzetbaar zijn bij zowel medische klachten aan rug, arm, nekschouder en heupen als bij stress. Deze personal training is uitermate geschikt wanneer je graag yoga en pilates wilt beoefenen maar geen zin hebt in groepslessen. Daarnaast wil je persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma.

Ik kijk er naar uit je te begeleiden! Een eerste afspraak zal gericht zijn op een intake, screening en kennismaking en duurt 60 minuten. De lessen zijn 60 minuten. Het kan ook samen met familieleden voor de prijs van 1 (-:

Feel Good Yoga

Een fijne mild-actieve les om jou een boost aan positiviteit te geven. Door middel van Vinyasa Flow yoga en mindset oefeningen kom je in je kracht en ontvang je een dosis ontspanning, mentale, rust, balans en flexibiliteit.

Core Flow Yoga-Pilates

Deze les is gericht op het versterken van je core/ power-house ter ondersteuning van je wervelkolom, verbetering van je houding en om een soepele en sterkere rug te krijgen. Een fijne combinatie van hatha yoga en pilates.

Calming Yin Yoga

Deze rustige yin-flow stretch & relax-les is gericht op het verlengen en ontspannen van je spieren en op het vertragen van je ademhaling. Een meditatieve les waarbij je je lichaamsgevoel vergroot en nog beter leert te ontspannen.

Yoga voor mannen

Als man heb je een andere lichaamsbouw en spiervorming dan vrouwen doordat je vaker sporten beoefent die je spieren verkorten. (Voetbal & krachttraining) Deze power vinyasa les speelt hier extra op in met als doel meer souplesse te ontwikkelen.

Wil je ervaren hoe het is om online lessen te volgen vanuit je woonkamer en kennis maken met een van mijn 4 soorten lessen?

Een losse les is ideaal om vrijblijvend en wanneer je wil met een yoga- en pilatesles mee te doen die ik online aanbied.

Met 1 les per week zul je al verschil merken. Kies zelf hoe je deze 4 lessen benut: meerdere lessen per week of 1 les per week. Deze kaart is 5 weken geldig.

Met 2 lessen/week in 9 weken geef je jezelf een mooie periode voor verdieping, goede spierconditie, ontspanning en een heerlijk moment voor jezelf!

Wil je even intensief met je yoga-practice bezig zijn en alle verschillende lessen willen doen wanneer je wil? Dan is een abonnement perfect. (Deze is elk moment opzegbaar)

Elke woensdag van 19:30-20:30 uur geef ik een les speciaal voor mannen. Je zult al snel verschil merken. Deze kaart van 4 lessen is 5 weken geldig.

Met deze e-course ontvang je 7 video's en 1 zoomles. Perfect voor beginners met yoga en ideaal als kennismaking met mijn lessen (= te combineren met de detox/juice challenge van HappyU = €149)

Met deze heerlijke detox-yoga challenge van 8 dagen krijg je 28 sapjes, 7 video's en 1 zoomles. Bestel dit via de HappyU-Store in Breukelen.

Groepslessen

Soft flow yoga & Pilates

Sinds zomer 2019 geef ik met veel plezier groepslessen in Centrum Heartful in Loenen aan de Vecht en Breukelen. Een fijne yogaschool met een ruime selectie aan yogalessen voor jong en oud, yoga workshops en speciale lessen.

Agenda:

  1. Dinsdag: om 18:30 uur Pilates Beginners (Loenen)
  2. Dinsdag om 20:00 uur Pilates Gevorderden (Loenen)
  3. Donderdag om 20:00 uur Pilates (in Breukelen)
  4. Zaterdag: om 10:30 uur Soft Flow Yoga (Loenen)

Mijn Yoga galery

YOGAWAVES

Persoonlijke benadering

YOGAWAVES

Medische expertise

YOGAWAVES

Rust en kwaliteit

PRIVÉYOGA

Liever aan huis

yogalessen volgen?

Dat kan!

BUITENYOGA

Bij mooi weer is yoga in de natuur het summum

VINYASA YOGA TRANCE DANCE

Bij mijn yogagoeroe Shiva Rea in Californië USA (2007)

Yoga en Pilates is voor mij een way of life om zowel te ontspannen als om er kracht uit te putten, zowel lichamelijk als mentaal. Het is mijn passie om dit te delen met anderen. In de loop der jaren heb ik yoga op diverse wijze beoefend.

ONLINE PRIVÉLES OF IN GROEPSVERBAND?

Reserveer een proefles

Download de app en boek direct een afspraak of les

Heb je vragen? Bel / mail me of vul het contactformulier in

+31 6 23 82 25 82

info@newwaves.nl

Zoek de rust wanneer het stormt in je hart.