YOGA en PILATES

YOGAWAVES

Yoga met een smile

YOGA betekent verbondenheid, eenheid en eenwording. Dat kan eenwording met jezelf zijn en met het universele. Je kunt yoga als een lichamelijke beoefening zien, een mentale bewustwording of een spirituele reis. Welk pad je ook bewandelt, het gaat om daar waar jij je goed bij voelt.

Ik heb gemerkt dat yoga en meditatie een levensweg is. Tijdens mijn borstkankerreis van 2017-2019 heb ik er veel steun aan gehad. Elke keer opnieuw ontdek je nieuwe mogelijkheden, nieuwe gezichtspunten en blijf je leren en verdiepen. Het is een absolute verrijking van mijn leven waarbij ik steeds weer kan blijven groeien en kan leren dicht bij mezelf te blijven in een wereld die steeds meer versnelt.

Vinyasa yoga flow - liefdevol bewegen

Als oefentherapeut-Mensendieck ben ik sinds 2005 gespecialiseerd in hatha Vinyasa en yin yoga-oefeningen in combinatie met de bewustwording van spierspanningsklachten. Tijdens mijn lessen geef ik hier extra aandacht aan en neem ik mijn deelnemers graag mee in hoe ze de oefeningen kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Wat ik zelf belangrijk vind is het plezier in bewegen en het genieten van de beweeglijkheid van je lijf, ook als je weerstand en stijfheid tegenkomt. Hoe blijf je liefdevol bewegen en hoe blijf je liefdevol naar jezelf? En nog belangrijker: blijf (glim)lachen! Het leven is al serieus genoeg 馃槈

Vanaf maart 2020 zal ik regelmatig introductie-workshops in Breukelen.

Priv茅lessen

Soft flow yoga & Pilates

Zowel in mijn praktijk als tijdens mijn eigen herstel van o.a. operaties heb ik ervaren hoe goed de oefeningen uit de Hatha, yin yoga, pilates, mindfulness en meditatie inzetbaar zijn bij zowel medische klachten aan rug, arm, nekschouder en heupen als bij stress. Deze personal training is uitermate geschikt wanneer je graag yoga en pilates wilt beoefenen maar geen zin hebt in groepslessen. Daarnaast wil je persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma.


Ik kijk er naar uit je te begeleiden! Een eerste afspraak zal gericht zijn op een intake, screening en onderzoek in mijn praktijk in Breukelen.

Investering

Eerste screening

van 40 min

70

inclusief btw

7 rittenkaart

(6 lessen, 1 gratis)

660

inclusief btw

Losse les

110

inclusief btw

24 lessen (6 maanden)

2420

inclusief btw

Groepslessen

Soft flow yoga & Pilates

Sinds zomer 2019 geef ik met veel plezier groepslessen in Centrum Heartful in Loenen aan de Vecht, een mooie yogaschool met een ruime selectie aan yogalessen voor jong en oud, yoga workshops en speciale lessen.

Agenda:

  1. Dinsdag: om 20:00 uur Pilates
  2. Zaterdag: om 10:30 uur Soft Flow Yoga


Bij voldoende aanvragen zal ik vanaf April 2020 ook in Breukelen met groepslessen starten.

Mijn Yoga galery

YOGAWAVES

Persoonlijke benadering

YOGAWAVES

Medische expertise

YOGAWAVES

Rust en kwaliteit

PRIV脡YOGA

Liever aan huis

yogalessen volgen?

Dat kan!

BUITENYOGA

Bij mooi weer is yoga in de natuur het summum

VINYASA YOGA TRANCE DANCE

Bij mijn yogagoeroe Shiva Rea in Californi毛 USA (2007)

Yoga en Pilates is voor mij een way of life om zowel te ontspannen als om er kracht uit te putten, zowel lichamelijk als mentaal. Het is mijn passie om dit te delen met anderen. In de loop der jaren heb ik yoga op diverse wijze beoefend.

PRIV脡LES OF IN GROEPSVERBAND?

Reserveer een proefles

Download de app en boek direct een afspraak.

Heb je vragen? Bel / mail me of vul het contactformulier in

+31 6 23 82 25 82

info@newwaves.nl

Zoek de rust wanneer het stormt in je hart.