ONTSPANNINGSTHERAPIE

Gun jezelf rust. Uit rust komt kracht.

Echt ontspannen, hoe doe je dat?

DE INHOUD

Dit individuele ontspanningsprogramma heb ik ontwikkeld om jou te begeleiden in het leren ontspannen op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Dit programma is ontstaan door mijn 15 jarige werkervaring op het gebied van oefentherapie, mindfulness, heartfulness, NLP methoden, haptotherapie, van Dixhoorn methode, diverse massagetechnieken, meditatie, yoga, aromatherapie enz. Daarbij heb ik gedurende mijn 2 jarige borstkankertraject 50 dingen aangepast in mijn leven op basis van mijn eigen research naar optimaal herstel, healing en revalidatie. De belangrijkste elementen hiervan heb ik geïntegreerd.

DE OPBOUW

Dit programma van 28 lessen bestaat uit 4 modules van 7 lessen. Je kan het traject in etappes volgen waarbij we steeds per les en per deel evalueren wat het beste past in jouw leven, wanneer en binnen jouw budget. Het kan zijn dat je meer dan 7 lessen nodig hebt van het ontspanningsdeel. Dit basisdeel van de ontspanningstherapie en het aantal sessies kan aangepast worden aan dat wat nodig is voor jou.

Module 2 t/m 4 is het coachingsgedeelte en gericht op het verbeteren van jouw prestaties en productiviteit.

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Ik sta je graag te woord!

MODULE 1 VAN HET ONTSPANNINGSPROGRAMMA

RELAX & UNPLUG

7 LESSEN IN ONTSPANNINGSTECHNIEKEN

In de eerste 7 lessen van de UNPLUG Module van het ontspanningsprogramma leer je de lichamelijke aspecten van ontspanning. In dit deel maak je kennis met jouw spanningspatronen en wat je kunt doen om deze te herkennen en los te laten en hoe je eventuele klachten kunt verminderen.

Ook leer je de basis van ademhaling, hoe dit van invloed is op jouw leven en werksituatie en vise versa. Zo leer jij meer grip te krijgen op eventuele klachten. Het is geen quick-fix, het is belangrijk dat je bereid bent hier wat voor te doen. Ik stuur jou en begeleid je hierbij.

VOOR WIE?

Dit programma is geschikt:

wanneer je er klaar voor bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid
bij de volgende klachten, symptomen en aandoeningen:
 • stress en spanningsklachten
 • Burnout
 • Hyperventilatie
 • Ademhalingsproblemen
 • Chronische pijn
 • Hoofd/nek/schouder/rugpijn
 • Slaapproblemen
 • Tijdens en na kanker
 • Hartproblemen
 • PTSS
 • SOLK

5 RESULTATEN VAN DE ONTSPANNINGS-THERAPIE

Na 7 sessies bezit je al de juiste basistools waarmee je in je dagelijks leven beter kunt omgaan met spanningen en stress:

je staat sterker en evenwichtiger in je leven en werk
je hebt meer zelfcontrole en zelfinzicht
je gaat beter om met je energie
je gaat beter om met je eigen mentale en fysieke grenzen
Je bent bekend met hartcoherentie en weet hoe je het kunt inzetten

BEN JE TOE AAN IETS NIEUWS?

Krijg inzicht, leer diverse technieken en effectieve methoden die direct toepasbaar zijn. Ik deel graag mijn verworven kennis en jarenlange ervaring op het gebied van stressmanagement, mindset, oefentherapie, hartcoherentie en biofeedback.

Laten we elkaar ontmoeten!
Betaal voor 6 en krijg 1 gratis sessie

Dit is het therapiedeel van het ontspanningsprogramma. Tijdens deze 7 lessen leer je de basisprincipes van het ontspannen op lichamelijk en mentaal niveau. Je leert jouw patronen te herkennen en hoe je spanning kunt loslaten.

Deze module en de komende 3, vallen onder het coachingsdeel van het ontspanningsprogramma. Tijdens deze 7 lessen leer je op emotioneel niveau ontspannen aan de hand van de Heartmath-methode.

Tijdens deze 7 lessen ga je mindful kijken naar diverse aspecten en patronen in je denken, je werk en privéleven die ontspanning op diverse lagen kunnen bevorderen. Je bent in staat gezondere keuzes voor jezelf te maken.

Tijdens deze 7 lessen ga je finetunen en actief aan de slag om datgene te doen wat je energie geeft en de vitaliteit bevordert in jouw leven. Je bent nu een aantal maanden verder en vele stappen en inzichten rijker.

INVESTERING

BETALING DOOR WERKGEVER?

Als jouw werkgever een budget heeft voor effectiviteitstrainingen, persoonlijk leiderschap, burnout-preventie enz, dan is het ook mogelijk dat je werkgever dit hele programma voor je betaalt.

1 los consult

90

7 consults

(6 lessen, 1 gratis)

590

10 consults

799

28 consults

(8-12 maanden)

2380

ZELFSTANDIG ONDERNEMER?

Het is mogelijk om een factuur te krijgen voor coaching en stressmanagement begeleiding.

BETALING DOOR WERKGEVER?

Als jouw werkgever een budget heeft voor effectiviteitstrainingen, persoonlijk leiderschap, burnout-preventie enz, dan is het ook mogelijk dat je werkgever dit hele programma voor je betaalt.

5 redenen om het

NewWaves Ontspanningsprogramma

te volgen

1 Bewustwording

Mijn ontspanningstherapie is gericht op het bewust worden en leren hanteren van lichamelijke en mentale gespannenheid. Je krijgt hierdoor meer veerkracht, energie, rust en vitaliteit.


2 Ademhaling

Stress en pijn beïnvloedt de ademhaling. Dit programma leert je hoe je hier controle over krijgt en hoe je jouw relatie tot stress en pijn met je ademhaling kunt verbeteren.


3 Signalen herkennen

Vaak bouw je spanning in je lijf ongemerkt op, of herken je de signalen onvoldoende. Je leert jouw lichamelijke en mentale spanningspatronen herkennen, doorbreken, veranderen en los te laten.


4 Meetbaar

Ben je iemand die graag behoefte heeft aan bewijs? De biofeedback waar ik mee werk maakt jouw stressniveau zichtbaar. Resultaten zijn meteen duidelijk. Zo leer je stress nog beter herkennen en verbeteren.


5 Effectief

Door middel van de meest recente wetenschappelijk aantoonbare methoden leer je effectieve en eenvoudige technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

“In mijn leven en vooral de afgelopen 5 jaar heeft het leven me uitgedaagd in het vinden van mijn eigen balans door een rollercoster aan privégebeurtenissen, diverse operaties (waaronder een 2-jarig borstkankertraject) verlies van dierbaren, verhuizing, alles kwijtraken, financiële stress, opnieuw beginnen enz.

Naast mijn werk als ontspanningstherapeut, trainer en coach, ben ik inmiddels ook ervaringsdeskundige op het gebied van leren omgaan met levensbedreigende ziektes en de stress, onzekerheden en angsten die dat teweeg brengt.”

Cathy Samé Lottin

Wil je je aanmelden voor de ontspanningstherapie?

Bericht me:

+31 6 23 82 25 82

Contact Ma – Vrij

13:00 – 17:00

Kan ik je helpen?

info@newwaves.nl

Alles wat je aandacht geeft groeit.